HTML

Death before disconnect

Friss topikok

Linkblog

Igazmagyar részvénytársasági szabályzat

2008.12.29. 01:56 :: Netszamuráj

A vállalatban betölthető státuszok rangsora
 1. Tulajdonos: a vállalat részvényeit birtokló személy vagy személyek. Csak igazmagyarok lehetnek, az igazmagyarság bizonyításához az egyik szülő szóbeli kijelentése is elég.
 2. Teljes jogú alkalmazott: a vállalat alkalmazásában álló olyan személy, aki tízedik szintig visszamenőleg 100%-ban magyar felmenőkkel rendelkezik (ez 1024 személyt jelent), és ezt kutyabőrös passzusokkal igazolni is tudja tulajdonos felszólítására.
 3. Alkalmazott: egyértelműen igazmagyarnak tűnő személy, azonban nem tudja mind az 1024 kutyabőrt felmutatni. (Körülmetéltség, átlagosnál kreolabb bőr automatikusan kizáró ok!)
 4. Irattartó dosszié.
 5. Gemkapcsozó készülék.
 6. Vidra: zsidó származású - vagy a tulajdonos részéről annak deklarált - személy.
 7. Vidra mínusz: zsidó származású, illetve zsidó identitású és/vagy vallású - vagy a tulajdonos részéről annak deklarált - személy.
 8. Kürtös: cigány származású - vagy a tulajdonos részéről annak deklarált - személy.
 9. Füstli: afrikai (néger) felmenőkkel rendelkező - vagy a tulajdonos részéről annak deklarált - személy.
 10. Müzli: fentiek egyikébe sem besorolható, azonban egyértelműen nem igazmagyar személy.
Utasítási lánc

Tulajdonosnak, Teljes jogú alkalmazottnak és Alkalmazottnak jogában áll minden egyéb státuszban lévő személyt feladatok elvégzésére utasítani.

Vidra, Vidra mínusz, Kürtös, Füstli és Müzli státuszú személyek nem adhatnak ki utasításokat. Rangsorban legalul állnak, munkahelyük elhagyására Tulajdonostól, Teljes jogú alkalmazottól vagy Alkalmazottól kell engedélyt kérniük. Amennyiben előzőek egyike sem tartózkodik az irodában, úgy Irattartó dossziétól vagy Gemkapcsozó készüléktől kell engedélyt kérniük. A hallgatás elutasító válasznak minősül.

Szójegyzék

Zsizsik: zsidó irányítás vagy zsidó befolyás alatt álló személy vagy szervezet (pl. másik vállalat lehet ilyen).

Zsizsikes szerzi: olyan szerződés, amelyet Vállalat egy másik, feltehetően zsidó irányítás vagy befolyás alatt álló vállalattal kötött.

Általános vállalati irányelvek (minden dolgozóra érvényesek)
 1. A vállalat kizárólag más igazmagyar vállalatoktól vásárol, ezzel is segítve más igazmagyar vállalatok mögött álló igazmagyarokat. (Javasolt igazmagyar irodaszer beszállítók: A4-es fénymásolópapír: SzuperPaci Bt. kézzel merített nyerítős táltospapíra; Írószerek: Kukoricacsuha Zrt. „Kukorica Jenő” fantázianevű, újrahasznosított, aprított, porított és pirított kukoricából készült kukoricatollai és ceruzái; Kávé: Első Magyar Eredeti Brazil Pótkávé Kft. „Mérges mamzi” fantázianevű pótkávéja; Tea: Első Magyar Eredeti Brazil Pótkávé Kft. „Laponyi láptea” fantázianevű teája.)
 2. Vevői oldalon nem csak igazmagyar vállalatok állhatnak, azonban a dolgozók kötelessége jelenteni, ha a másik vállalat feltehetően zsizsik. Ebben az esetben a szerződés zsizsikes szerzinek minősül, és következmények nélkül felmondható. Az ilyen szerződéseket a dolgozók kötelesek a fejük felett tartva haladéktalanul a hulladékmegsemmisítőbe vinni, és közben a „vigyázat, zsizsikkel vagyok” mondatot fennhangon ismételgetni.
 3. A vállalatnál minden dolgozó – státusztól függetlenül – egyenlő. A Vidráknak azonban kötelességük minden harmadik percben mindenki által hallhatóan bejelenteniük, hogy épp mennyi pénz van a bukszájukban, akkor is, ha az már reggel óta változatlan. Ezen intézkedés célja a sikkasztás megelőzése. Kötelességük továbbá jól látható helyen viselniük egy sárga színű, stilizált kéményt. Kürtösöknek és Füstliknek – mivel bőrszínük amúgy is jelzi státuszukat – nem kell semmiféle megkülönböztető jelzést viselniük, azonban munkájukat – a lopásokat megelőzendő – csak hátrakötött kézzel végezhetik.
 4. A munkahelyen tilos minden olyan weboldal látogatása, amely feltehetőleg zsizsik (pl. zsindex). Csak és kizárólag olyan kereső használható, amely 100%-ban biztos, hogy nem használ fel zsidó tőkét, ezért yahoo és google használata szigorúan tilos! Helyette a táltosszörcs.hu keresőt kell használni.
 5. Szigorúan tilos zsidó befolyás alatt álló sajtó olvasása, forrásként való felhasználása, illetve az ilyen forrásokból származó hírek megvitatása (pl. Néphazugság). Csak és kizárólag megbízható és független igazmagyar sajtó használható fel forrásként: pl. bombagyar.hu, kuruc.info, Magyar Nemzet, Demokrata, Völkische Beobachter, Hír TV, Echo TV.
 6. A Vállalat jelképe a Dávid csillagba csőrével belevájó turulmadár, piros-fehér-piros-fehér alapon. A vállalati jelképet meggyalázni szigorúan tilos, a vállalati zászló nem érhet le a földre.
 7. A vállalati étkezdében szigorúan tilos maceszgombócot, illetve diós/mákos/grízes METÉLTET felszolgálni. Lehetőség szerint kerülendő minden nem magyar eredetű étel (pl. pizza, hamburger). Javasolt a körömpörkölt, pacal, szőrös disznósajt fogyasztása.
 

Fenti irányelvek be nem tartása azonnali elbocsátást von maga után!

 

 

1 komment

Címkék: kuruc.info zsidó vállalat bombagyár igazmagyar

mElegem van!

2008.07.08. 01:14 :: Netszamuráj

Hát a gomba…, azaz a bombagyáratot olvasom, mint minden rendes fehér ember! Ottan olvastam, hogy a buzernyákok már megint felvonulnak. Ezek az istentelen lények aztat hiszik magukról, hogy ugyanolyan jogaik vannak, mint nekem meg a cimbijeimnek. Pedig nem, eztet mán’ a Tomket is megmondta.

Szombat délelőtt, a homik tüntetése előtt összejöttünk Karesz lakásán, söröztünk, ahogy a heterókhoz illik. Persze Borsodit ittunk, mint minden igaz magyar, nem valami külföldi szart, azt csak a fartúrók isszák. Pityesz belökött még egy kis poreszt, két szöszi nyalta-falta egymást. Valami észkombájn, talán a Makesz megkérdezte, hogy ezek most nem buzik? Persze letorkoltuk, hiszen az tök normális, hogy két nő puszikálja egymás mindzsóját: attól lesz jó kemény a cerkánk!

4-5 sör után felkerekedtünk, és elindultunk buzit verni. Karesz hozta a bajonettjét, hátha egy kicsit összepirosozhatja. Makesz a teleszkópos botját hozta, én meg csak a jó öreg Martensemet húztam fel, ezek ellen a puhányok ellen az is elég lesz. Van ugyan egy nuncsakum is, de múlt évben is úgy könyökön vágtam magamat, hogy két hétig zsibbadt a kezem.

Valamelyik mellékutcában összefutottunk még három cimbivel, persze mind jófej bombagyár lakók. Mindenkinél volt kő, ahogy kell. Kegyetlen jó volt rázni a kordont 50 másik kopasszal együtt, éreztük az erőt! Minket most senki sem állíthat meg, pláne nem néhány buzeráns. Tudtam, hogy ma jónéhány ratyinak elkenjük száját!

Mikor odaért a menet elkezdtük dobálni a köveket. Sajnos rohadt sok zsernyák volt, akik védték a tetves buzikat a pajzsaikkal. Sikerült szétszednünk a kordont, és berontanunk. A mocskos fakabátok minket ütlegeltek a gumibotjaikkal, ahelyett, hogy a fartúrókat verték volna. Azt hiszem nekem is elrepedt a bordám, lehet, hogy fel is fogom őket jelenteni a jogvédőknél. Csak az vigasztal, hogy sikerült szétvernünk egy rendőrautót. Mocskos ÁVH-sok!

Este összejöttünk megint Karesznál, néztünk egy kis szöszis filmet levezetésnek. Másnap valaki linkelt nekem egy cikket, hogy a németek azt írták, hogy szélsőjobboldaliak támadták meg a homikat. Ezt az ordas kamut! (Persze én nem tudok németül, de a Makesz lefordította, mert valamit gagyog dojcsul. Akkor tanulta, amikor kint melózott egy építkezésen, mint svárcárbájter, vagy mi.) Eddig csipáztam a fritzeket, mert a II. vh-ban jól tolták, de most kiábrándultam belőlük. Puhány népség, ott állítólag három napos fiesztát szerveztek az istentelen buzoidok, és még kordon sem kellett. Hihetetlen, hogy mennyire elmaradott népek vannak!

1 komment

Címkék: pride gay buzi buzik homokos bombagyár parade melegfelvonulás homokosok